iva lux electric riva

Printen
volledog elektrisch met een bosch motor
Normale prijs
Onze verkoopprijs€ 2299,00
Extra accessoires?
Snorfiets/bromfiets?
11_4_16_1_2
img_4657_1_1
iva_lux_electric_accu_4
iva_lux_electric_afstandsbediening_4
iva_lux_electric_dashboard_4
iva_lux_electric_matzwart_voorkant
iva_lux_electric_zwart_voorkant
iva-lux-electric-matgroen-achterkant
iva-lux-electric-matgroen-voorkant8
_mts0219_12_1_1
_mts1346_18_1_2
iva_lux_electric_matzwart_achterkant (1)
iva-lux-electric-matgroen-voorkant5
iva_lux_electric_matzwart_voorkant (1)
iva_lux_electric_matzwart_achterkant
Beschrijving

Zoek je naar een betaalbaar alternatief voor een elektrische Vespa? Bij de hippe Lux Electric van IVA zit je helemaal goed! Met zijn Italiaanse design en krachtige Bosch motor van 2000 watt rijd je zelfverzekerd door het woon-werk verkeer. Een plaatje, maar dan voor een betaalbare prijs. De IVA Lux Electric heeft een actieradius van 50-60 km die je uit kunt breiden met een tweede accu. Hij is verkrijgbaar als snor – en bromuitvoering!

Krachtige, onderhoudsvrije Bosch motor

Met 2000 watt is de motor van de IVA Lux Electric verrassend fel. Je trekt er bliksemsnel mee op! Daarbij is de motor extra betrouwbaar door de koolborstelloze techniek. In een koolborstelloze motor ontstaat er nauwelijks wrijving tussen de motor onderdelen. Hierdoor is de motor erg duurzaam én onderhoudsvrij. Alleen de remmen en banden moeten af en toe nagekeken worden. Verder is de motor milieuvriendelijk en stil. Je belast het milieu niet tijdens ritten naar je werk of recreatieve tochtjes. Tot slot hoef je natuurlijk niet te tanken!

Lithium-ion accu met grote actieradius

De IVA Lux Electric is voorzien van een lithium-ion accu. Dit zijn de beste accu’s op de markt. Ze gaan meer laadbeurten mee dan lood – of gelaccu’s en laden snel op. De laadtijd van de IVA Lux Electric is 5-8 uur. Daarbij heb je een actieradius van 50 km bij de brom uitvoering (45 km) en een actieradius van 60 km bij de snor uitvoering (25 km). De exacte actieradius hangt af van je rijstijl.

De voordelen van de IVA Lux Electric in een notendop

Reizen met de IVA Lux Electric betekent rondrijden in stijl. Daarbij blijft hij fijn geprijsd, wat hem hét alternatief maakt voor de gewilde Vespa. Dit zijn de unieke eigenschappen van de IVA Lux Electric:

  • Krachtige Bosch motor van 2000 watt
  • Standaard voorzien van zwarte achter klapdrager
  • Duurzame lithium accu
  • Voorzien van heldere LED verlichting
  • Handschoenenkastje met slim anti-inbraaksysteem
  • Uitklapbare voetensteuntjes voor een passagier
  • Dubbele achtervering voor meer draagvermogen
  • Sterke aluminium achterbrug

Veiligheid van de IVA Lux Electric

De betrouwbare motor van de IVA Lux Electric geeft je alvast een veilige basis op de weg. Tel daar de dubbele achtervering en de titanium achterbrug bij op, en je bent ook nog eens erg stabiel! Met de voor – en achterlichten, knipperlichten en dagrijverlichting (alle LED) ben je altijd optimaal zichtbaar. Zodra je de Lux Electric parkeert, houdt het alarm in het handschoenenkastje scooterdieven tegen

Copyright Marcels Scooter Service © 2015. Alle rechten voorbehouden.