Verzekeren

Direct verzekerd op weg!

Heb je zojuist een geweldig nieuwe scooter of bromfiets gekocht en wil je deze goed verzekeren?
Marcels Scooters Service werkt samen met ENRA Verzekeringen die een prima verzekering voor je heeft ontwikkeld.

Wij kunnen je scooter of bromfiets voor jou verzekeren maar je kunt dit ook zelf online doen door op het logo te klikken.Bij ENRA Verzekeringen kies je de scooter- of bromfietsverzekering die jij wilt.
Wij bieden je drie verschillende verzekeringsvormen, alle drie met een voordelige premie. Daarnaast zijn er extra dekkingen mogelijk tegen een zéér voordelig tarief.

WA-verzekering (wettelijk verplicht)
Met deze Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering verzeker je schade aan anderen (personen of zaken) die door of met het verzekerde motorrijtuig wordt veroorzaakt.

WA + Diefstal
Naast de hierboven genoemde verplichte WA-dekking voor jouw aansprakelijkheid tegenover anderen, is de scooter of bromfiets ook verzekerd tegen diefstal. In het eerste jaar krijgt de eerste eigenaar bij een nieuwe scooter de nieuwwaarde vergoed. Er geldt wel een eigen risico.

WA verzekering met volledig casco (Allrisk)
Deze verzekering biedt de meest complete dekking. Naast de verplichte WA-verzekering en de dekking tegen diefstal, dekt deze verzekering ook de schade aan jouw scooter of bromfiets door bijvoorbeeld aanrijding, vandalisme en te water laten.

Polisvoorwaarden
Ga naar de website ENRA Verzekeringen.

De belangrijkste voorwaarden op een rijtje:
- eigen risico bedraagt € 200,- per gebeurtenis
- 1ste jaar geen afschrijving, daarna 2% per maand
- Bij diefstal is een extra goedgekeurd ART 3 slot verplicht

Copyright Marcels Scooter Service © 2015. Alle rechten voorbehouden.