killerbee custom

Printen
retro ten top
Normale prijs€ 1934,79
Onze verkoopprijs€ 1599,00
Extra accessoires?
Snorfiets/bromfiets?
Beschrijving

 

Killerbee Custom EURO5

Op zoek naar een stoere retro scooter in chopper uitvoering? Dan moet je de Killerbee Custom kopen! Hij is van een prachtige Italiaanse design en heeft een ongekend lage prijs. Zoek je een goedkope retro scooter dan hoef je niet verder te zoeken.

Ruimte genoeg

De Killerbee Custom is een retro scooter in XL formaat. Het brede stuur en de royale zit geven je een chopper beleving. Er is voldoende ruimte voor 2 personen waarbij de achterpassagier kan genieten van de luxe rugsteun. Achterop een een bagagedrager aanwezig zodat je de Killerbee in kunt zetten als pakezel. Eventueel kun je de Custom uitvoering ook uitbreiden met een topkoffer of andere accessoires.

 

Het rijden

Het rijden op deze scooter is fantastisch leuk. De prettige zithouding in combinatie met het brede stuur maken het rijden verrassend leuk. Moeiteloos stuur je de Killerbee door bochten heen en lange afstanden rijden zijn kinderspel. De vering is erg goed afgestemd op het gemiddelde wegdek en de Custom ligt goed op de weg. Onder het zadel vind je veel opbergruimte. Daar kun je bijvoorbeeld een slot of helm in kwijt.

Motorisch

De Killerbee is voorzien van een zuinige en betrouwbare 4-takt motor. Het brandstofverbruik bij deze scooter ligt rond de 1 op 40. Je kunt dus met 1 liter 40 kilometer afleggen. Er is een brandstoftank aanwezig van 4,5 liter dus met een volle tank kun je ongeveer 180 kilometer rijden. Naast een kickstarter kun je de Killerbee Custom ook starten via de elektrische start.

Killerbee Custom kopen

Waarschijnlijk heb jij je keuze al gemaakt en wil je de Killerbee Custom kopen. Een goede keuze want deze scooter is bijzonder mooi en bijzonder leuk. Ga je hem kopen als bromscooter of snorscooter. Het verschil is de maximum snelheid en de helmplicht. De prijs blijft voor beide gelijk. De scooter afhalen is gratis 

Copyright Marcels Scooter Service © 2015. Alle rechten voorbehouden.