killerbee torino retro luxe

Printen
retro de luxe
Normale prijs€ 2055,79
Onze verkoopprijs€ 1699,00
Extra accessoires?
Snorfiets/bromfiets?
KB-Torino-Mat-Zwartchroom
Beschrijving

 

Killerbee Torino EURO4

Zoek je een stoere retro scooter van Italiaans design dan moet je de Killerbee Torino kopen. Zijn brede stuur, royale zadel een luxe voorkomen benadrukken het chopper gevoel dat je bij deze scooter krijgt. Naast zijn lage brandstofverbruik heeft hij een zeer aantrekkelijke prijs.

Een super mooie retro scooter

Wie wil er nou niet gezien worden op deze fantastisch mooie retro scooter? Wanneer je op deze scooter plaats neemt dan ervaar je meteen het chopper gevoel welke hij ook uitstraalt. Het brede stuur, zijn chromen details en het fantastisch grote zadel zorgen direct voor een glimlach op je gezicht. Ook het rijden op deze scooter is super leuk. Wil je een passagier meenemen dan nodigt de Killerbee Torno deze graag uit. Het royale zadel biedt voldoende ruimte aan 2 personen en bovendien is er een luxe rugsteun aanwezig waardoor je er lekker zit. Er is voldoende beenruimte op deze royale retro scooter welke overigens eenvoudig te besturen is.

Stijlvol en praktisch

Je kunt de Killerbee Torino scooter kopen in maar liefst 3 kleuren. Dit zijn bruin/wit, mat grijs en zwart. Alle kleuren staan de Torino bijzonder goed. Er zijn veel chromen details welke de scooter bijzonder stijlvol maken. Bovendien is hij erg praktisch. Aan de achterzijde is een grote achterdrager aanwezig waar je veel op kwijt kunt. Onder het zadel tref je ook veel opbergruimte. De Torino kun je kopen als snorscooter en als bromscooter. Bij een bromscooter is een helm verplicht. Ga je voor de bromscooter uitvoering dan kun je eenvoudig de helm opbergen onder het zadel.

 

De techniek van de Torino

De Killerbee Torino beschikt over een 4-takt motorblok. In tegenstelling tot de 2-takt van vroeger, hoef je zelf geen olie meer bij te vullen. De techniek is vergelijkbaar met die van een auto. Ook daar tank je alleen benzine. De moderne techniek is betrouwbaar en bovendien erg zuinig. De Torino kan een verbruik van 1 op 40 halen. De tankinhoud is 4,5 liter groot dus met een volle tank kun je 180 kilometer rijden. De ontsteking is elektronisch geregeld en starten kan zowel met de kickstart als elektrische start.

Het voor- en achterwiel heeft een diameter van 10 inch. Dit maakt de Killerbee Torino lekker compact en solide. Op het voorwiel is een remschijf gesitueerd. Het achterwiel is voorzien van een trommelrem. De Torino weegt slechts 84 kilo en dan maakt hem lekker wendbaar.

Copyright Marcels Scooter Service © 2015. Alle rechten voorbehouden.