uniek btc ceo titan bruin

Printen
supergaaf model
Normale prijs€ 1934,79
Onze verkoopprijs€ 1599,00
Extra accessoires?
Snorfiets/bromfiets?
Beschrijving

BTC CEO NEW EURO4

Zoek je een goedkope maar zeer stijlvolle retro scooter, dan moet je de BTC CEO kopen! Dit prachtige Italiaanse design heeft alles in huis en is een plaats om te zien. Er is een toerenteller aanwezig, een digitale display, led knipperlichten en beschikt hij over prachtige chromen accenten.


Het design

De CEO van BTC is een zeer chique scooter, dat zie je meteen. Het model beschikt over mooie ronde lijnen welke zijn afgewerkt met een chromen rand. Dit maakt hem sierlijk en sportief tegelijkertijd. Als je het prijskaartje niet zou kennen dan ga je er vanuit dat de BTC CEO een dure scooter is.

Aan de voorzijde is een ronde koplamp in het stuur gemonteerd die is afgewerkt met een mooie chromen rand. De uiteinden van de handgrepen zijn afgewerkt met een chromen sierdop. Deze sierdop heeft veel weg van stuurbalansgewichten die je bij veel race scooters terugziet. Het zadel is aan de achterzijde uitgevoerd met een contrasterend stiksel welke de CEO extra chique en sportief maakt.

De verlichting

De verlichting bij de BTC CEO is op de koplamp na, geheel met led uitgevoerd. Voor en achter zijn langwerpige led knipperlichten aanwezig en aan de achterkant van de scooter zit er een groot rond achterlicht, mede voorzien van leds. Het achterlicht heeft 3 omhoog wijzende pijlen waardoor de scooter een exclusief karakter krijgt.

Gedacht aan veiligheid

BTC is het veiligheidsaspect niet vergeten, om te beginnen met de verlichting. De knipperlichten zijn namelijk op de ideale hoogte geplaatst waardoor je goed zichtbaar bent in het verkeer. Bovendien geeft led verlichting meer licht dan de traditionele gloeilamp. Leds gaan nagenoeg nooit kapot. Dit maakt de CEO extra duurzaam.

Ook is er een diefstalbeveiliging aanwezig op de CEO. Het contactslot is namelijk uitgerust met een extra vergrendeling waardoor potentiële dieven niets meer in het contactslot kunnen steken. De vergrendeling is te activeren met de achterkant van de contactsleutel.

Het dashboard

Het dashboard van de BTC CEO beschikt over een grote toerenteller en een digitaal display. Een scooter met een toerenteller komt je niet vaak tegen en daarom is de CEO redelijk uniek te noemen. Mede benadrukt de toerenteller het sportieve karakter van deze scooter. Het digitale display toont onder andere de snelheid die je rijdt.

Het rijgedrag

Niet alleen ziet de CEO er prachtig uit maar daarnaast rijdt hij ook voortreffelijk. De scooter rijdt namelijk geweldig. Soepel stuur je hem door de bochten en accelereren en remmen doet hij uitstekend. Op deze tweewieler ga je dan ook met veel plezier rijden.

De techniek

De BTC CEO kun je kopen als snorscooter en als bromscooter variant. De snorscooter rijdt maximaal 25km per uur en de bromscooter maximaal 45km per uur. Bij de brommer moet je een helm dragen en bij de snorfiets niet. Verder heeft het voorwiel een schijfrem en het achterwiel een trommelrem.

Het 4-takt motorblok is luchtgekoeld en heeft een verbruik van 1 liter op 40 kilometer. De tankinhoud is 5,5 liter. Met een volle tank kun je dus 220 kilometer rijden. Binnen de stad is de scooter dus zo’n 4x zuiniger dan een auto.

BTC CEO kopen

Wil je de BTC CEO kopen, dan heb je smaak. Het is namelijk een prachtige scooter met een zeer aantrekkelijk prijskaartje. Hij is sportief, elegant en chique tegelijkertijd en beschikt over een aantal high-tech gadgets. Met zijn chique afwerking haal je een zeer luxe scooter in huis.

 

 

nu vanm 1999 nu voor 1599 euro rijklaar 

 

Copyright Marcels Scooter Service © 2015. Alle rechten voorbehouden.